Misak-ı Milli Ortaokulu

Telefon : 0546 282 49 48 0482 312 40 80
WEB https://kiziltepemisakimilliorta.meb.k12.tr
Adres : ŞAHKULUBEY MAH. 682 SK. MİSAK- I MİLLİ İÖO BLOK NO: 83/2 KIZILTEPE / MARDİN
VİZYON : Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Sağlam karakterli, dürüst, insani,ahlaki değerlerle donanmış, okuyan, inceleyen, araştıran, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : ingilizce
Servis :
Ulaşım : Özel araba ya da yürüyerek
Yerleşim Yeri : Şahkulubey mah. 682.Sokak No:83 Kızıltepe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızıltepe İlçe Merkezinde olup çarşıya yürüyerek 20 dk dır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda futbol, tenis, voleybol takımları bulunmaktadır
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :